Menu Sluiten

Wellness BIJ JE THUIS =
kiezen voor een gezondere levensstijl

Nood aan een eigen, rustgevende cocon waarin je volledig kan ontspannen? Dat is heel begrijpelijk in deze drukke en snel veranderende maatschappij. Relaxani helpt je graag ontsnappen uit de ‘rat race’ van het dagelijkse leven. In ons gevarieerd aanbod aan wellnessproducten vind je ongetwijfeld een gepaste oplossing voor jouw ultieme, relaxerende ervaring.

Wij kopen onze producten voor wellness bij verschillende fabrikanten en zijn dus niet gebonden aan één merk. Hierdoor is ons aanbod erg uitgebreid en bieden we zowel klassieke als moderne designs aan.

 

Spa / whirlpool of zwemturbine

Iedereen verlangt op tijd en stond naar een momentje in heerlijk warm water met bubbels of massagestralen. Wie het graag rustig houdt, kan zich comfortabel neervlijen in een whirlpool, binnen of buiten. Relaxani levert kwalitatieve spa’s van Starline. Bekijk hier alle modellen. Hou je er eerder van om actief te ontspannen? Kies dan voor een grotere zwemspa of een heuse Starline Endless swimming zwemturbine waarin je tegen de krachtige waterstralen in kan zwemmen, volledig afgesteld op je eigen zwemcapaciteit. 

Sauna: klassiek of infrarood

Bij Relaxani heb je de keuze uit ‘gewone’ sauna’s en infraroodsauna’s. Afhankelijk van het soort sauna dat je verkiest, bekijken we samen de verdere mogelijkheden. De stijl, capaciteit, materialen, houtsoort en kachel bepaal je allemaal zelf, onder begeleiding van onze experts.

STOOMBAD

In tegenstelling tot een klassieke sauna, is een stoombad niet met droge, maar met vochtige lucht gevuld. Bovendien ligt de temperatuur in een stoombad een stuk lager. Een sessie in een stoombad zal je ademhaling merkbaar verbeteren. Relaxerend en gezond in één dus.

Stap één: wellness inrichting plaatsen, stap twee: onderhoud

Om jou optimaal te laten genieten van jouw wellnessmoment helpen we je graag met het onderhoud van je aankoop. Je kan op ons rekenen voor uitgebreid advies en het technisch nazicht van je toestel. Bovendien kan je bij Relaxani onderhoudsproducten bestellen om je wellness tussendoor zelf in topconditie te houden.

JOUW SAUNA, WHIRLPOOL OF DAMPBAD IN 5 STAPPEN

Relaxani-zwembad aanleggen

Zo snel mogelijk nadat je een afspraak maakt, komen we bij je langs om jouw wensen te bespreken. We overlopen samen alle mogelijkheden en je krijgt alvast een eerste prijsindicatie.

 
Relaxani-zwembad aanleggen

Na eventuele aanpassingen krijg je een definitieve en gedetailleerde offerte en bekijken we de praktische planning.

 
Relaxani-zwembad aanleggen

Twee tot drie maanden nadat je de offerte goedkeurt, start ons gespecialiseerd team met de installatie van jouw sauna, whirlpool of dampbad. Afhankelijk van je keuze, wordt de wellness een aantal dagen later opgeleverd.

 
zwembad aanleggen

Na de installatie komen we langs voor een follow-upbezoek en gaan we na of alles nog altijd naar wens is.

zwembad aanleggen

Indien gewenst, komen we op regelmatige momenten langs voor het verdere onderhoud.

 

Op zoek naar een oplossing volledig op maat?