Menu Sluiten

Laat je zwembad renoveren door onze experts

Is je oude zwembadkuip aan een opfrisbeurt toe? Dan nemen wij die met veel goesting onder handen. Een zwembad renoveren zorgt nu eenmaal voor een uitdaging die we al te graag aangaan. We zoeken naar geschikte oplossingen en leggen jou de verschillende mogelijkheden voor.

Werd jouw zwembad niet door Relaxani geplaatst? Geen probleem! Wij ontfermen ons met evenveel enthousiasme over de zwembaden van andere plaatsers.

Hoe we jouw zwembad renoveren?

Meestal wordt er gekozen voor een kuip-in-kuip renovatie of een coating op de bestaande kuip. Omdat elke renovatie anders is, bekijken we voor elke individuele opdracht welke methode het best werkt.

STAP 1: VOORBEREIDING

Het zwembad wordt leeggepompt en gereinigd. Om beschadigingen aan de inbouwdelen en het Roldeck te voorkomen, worden deze tijdelijk verwijderd. Ook worden de randen en randstenen afgeplakt om beschadiging en verkleuring tegen te gaan. De binnenzijde van het zwembad wordt geschuurd, zodat de coating perfect kan hechten aan de zwembadkuip.

 

STAP 2: AANBRENGEN EPOXY HARSLAAG EN COATING

De zwembadkuip is nu klaar voor bewerking. Het team van specialisten brengt een Epoxy harslaag aan, dit versterkt de hechting van de coating. Over een periode van twee dagen worden twee lagen kleurcoating aangebracht.

STAP 3: CONTROLEREN EN VULLEN

De specialisten controleren of de kleurcoating overal egaal en met dezelfde kwaliteit is aangebracht, waarna de inbouwdelen en het Roldeck teruggeplaatst worden. Uiteindelijk kan uw nieuwe en eigentijdse zwembad weer gevuld worden met water, voor optimaal zwemplezier. 

EEN NIEUW ZWEMBAD RENOVEREN IN 5 STAPPEN

Relaxani-zwembad aanleggen

Binnen de week nadat je een afspraak maakt, komen we bij je langs om jouw wensen te bespreken. We overlopen samen alle mogelijkheden en je krijgt alvast een eerste prijsindicatie.

 
Relaxani-zwembad aanleggen

Nadat je het eerste voorstel goedkeurt, komen we bij jou langs om de renovatieprocedure te overlopen. Je geeft zelf aan in welke mate het zwembad gerenoveerd moet worden, en wij maken de bestelbon op.

Relaxani-zwembad aanleggen

Twee tot drie maanden nadat je de offerte goedkeurt, start ons gespecialiseerd team met de renovatiewerken.

zwembad aanleggen

Na de installatie komen we langs voor een follow-upbezoek en gaan we na of alles nog altijd naar wens is.

zwembad aanleggen

Indien gewenst, komen we op regelmatige momenten langs voor het verdere onderhoud van je zwembad.

Op zoek naar een oplossing volledig op maat?