Menu Sluiten

Waarom jouw zwemvijver renoveren?

Werd jouw zwemvijver al een hele tijd geleden geplaatst? Dan is het goed mogelijk dat bepaalde onderdelen aan vernieuwing toe zijn. Twijfel je over de kwaliteit van je bestaande vijver? Maak dan gerust een afspraak met ons. Wij onderzoeken grondig of het tijd is om jouw zwemvijver te renoveren. Mogelijks is een volledige renovatie niet nodig, en volstaat het om bepaalde onderdelen te vervangen. Op basis van onze analyse van het leidingwerk en de technische componenten, werken wij een renovatieplan op maat uit.

EEN ZWEMVIJVER RENOVEREN IN 5 STAPPEN

Relaxani-zwembad aanleggen

Binnen de week nadat je een afspraak maakt, komen we bij je langs om jouw wensen te bespreken. We bekijken welke ingrepen nodig zijn en je krijgt alvast een eerste prijsindicatie.

 
Relaxani-zwembad aanleggen

Na de goedkeuring van het eerste voorstel overlopen we samen met jou de procedure van de renovatie, en maken we de bestelbon op.

Relaxani-zwembad aanleggen

Twee tot drie maanden nadat je de offerte goedkeurt, start ons gespecialiseerd team met de renovatie van je vijver.

zwembad aanleggen

Na de renovatie komen we langs voor een follow-upbezoek en gaan we na of alles nog altijd naar wens is.

 
zwembad aanleggen

Indien gewenst, komen we op regelmatige momenten langs voor het verdere onderhoud van je zwemvijver.

Een zwemvijver renoveren: hoe gaat dat in z’n werk?

Om een zwemvijver te renoveren, is er geen standaardprocedure die op elke vijver van toepassing is. Afhankelijk van jouw specifieke situatie bepalen we in welke mate er gerenoveerd moet worden. Zo kan het zijn dat de folie van je zwemvijver aan vervanging toe is. Of misschien volstaat het om je huidige filter te moderniseren. Is er een terras aangelegd rond je vijver? Ook voor de renovatie of modernisering daarvan kan je rekenen op Relaxani.

Op zoek naar een oplossing volledig op maat?