BUITENZWEMBADEN

Laat zorgeloos
jouw buitenzwembad
aanleggen

Snak jij elke zomer opnieuw naar een aangename manier om jezelf te verkoelen? Wil je eindelijk gezonder leven en meer bewegen? Of droom je gewoon van een stukje paradijs in je eigen tuin of je B&B? Alle redenen zijn goed om een buitenzwembad van Relaxani aan te leggen. Wij zijn een en al oor voor jouw wensen en bekijken graag samen met jou welk concept het best bij jou en je tuin of terras past.

Relaxani - Buitenzwembaden43

Welk buitenzwembad aanleggen?

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van zowel binnen- als buitenzwembaden. Ons vaste aanbod passen we volledig aan aan jouw wensen en noden. Vanuit onze passie voor maatwerk leveren we telkens een uniek project af.

Ben je nu al benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw buitenbad? Ontdek hieronder de belangrijkste eigenschappen van onze verschillende soorten zwembaden. Uiteraard werken we volledig op maat en garanderen we voor elke uitvoering de beste kwaliteit. 

Monoblock

Voor onze monoblock zwembaden werken we samen met Starline. Dit is de eerste producent van dit soort zwembaden in de Benelux en nog steeds de enige met fabricatie in België. Met hun 50 jaar ervaring zijn ze een vaste waarde in het vak. Bovendien koop je lokaal, want Starline zwembaden worden geproduceerd in het Limburgse Pelt.Indien je voor een Starline bad kiest, bieden we je  aan, van een tijdloos rechthoekig design tot een elegant mediterraans bad. De afmetingen en afwerking bepaal je zelf.

Waarom kiezen voor monoblock?

Polypropyleen op maat

Dit soort van buitenzwembad kan je vergelijken met een monoblock zwembad en bestaat uit kwalitatief kunststofmateriaal. Het grote verschil zit in de naam zelf: polypropyleen op maat is qua vorm volledig aanpasbaar naargelang jouw wensen. Vind je het zwembad van jouw dromen niet tussen de verschillende monoblock modellen? Dan tekenen wij graag jouw polypropyleenbad uit zoals jij het voor ogen hebt.   

Waarom kiezen voor polypropyleen op maat?

Bouwkundig zwembad

Dit soort van buitenzwembad kan je vergelijken met een monoblock zwembad en bestaat uit kwalitatief kunststofmateriaal. Het grote verschil zit in de naam zelf: polypropyleen op maat is qua vorm volledig aanpasbaar naargelang jouw wensen. Vind je het zwembad van jouw dromen niet tussen de verschillende monoblock modellen? Dan tekenen wij graag jouw polypropyleenbad uit zoals jij het voor ogen hebt.   

Bekist of polystyreen

Voor betegeling is een volledige gegoten constructie een must om de waterdichtheid te garanderen. Voor foliebaden zijn gave wanden een noodzaak en hiervoor zijn polystyreenblokken zeer geschikt. Polystyreenblokken zijn bijvoorbeeld handig wanneer jouw buitenzwembad op een moeilijk te bereiken plek ligt. In tegenstelling tot kunststoffen zwembaden moeten we een gegoten of gemetselde kuip nadien nog bekleden. Dat kan met een stevige folie (liner) of tegels.

Folie of tegels

Een zwembadliner is een folie uit kunststof die we ter plaatse lassen in jouw buitenzwembad om het waterdicht te maken. Deze is relatief snel aan te brengen en maken we volledig op maat van jouw zwembad. De achterliggende structuur – bijvoorbeeld de aftekening van betonstenen – blijft zichtbaar doorheen de liner.
Betegeling is een andere manier om jouw zwembad af te werken, en dan specifiek voor gegoten betonnen zwembaden. De uitvoering gaat van kleine tegels in mozaïekvorm, tot grote tegels waarbij je bijna geen naden ziet. Jij kiest de betegeling die jij esthetisch het mooiste vindt.

Waarom kiezen voor bouwkundig?

Alleen het beste is goed genoeg

Relaxani werkt alleen met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke producten waar jij zorgeloos van geniet. Niet enkel tijdens je keuze en de plaatsing, maar levenslang. Onze zwembaden bestaan uit de beste materialen en worden zorgvuldig geplaatst op een ruime funderingslaag. We bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie en geven bij plaatsing van een Starline monoblock levenslange garantie op de waterdichtheid.

Ook de afwerking van je zwembad nemen we ter harte. Indien gewenst ontwerpen we de rand bijvoorbeeld perfect in harmonie met je tuin of terras.

Realisaties

Welk zwembad doet jou meteen wegdromen?

Elk type zwembad rusten we uit met de meest kwalitatieve technieken

Scroll naar boven