WELLNESS

Wellness laten bouwen op maat

In deze drukke en snel veranderende maatschappij hebben heel wat mensen nood aan een rustgevende cocon waarin ze zich volledig kunnen ontspannen. Help jij mensen in jouw wellness, hotel of B&B graag ontsnappen aan de ‘rat race’? In ons gevarieerde aanbod aan wellnessproducten op maat vind je ongetwijfeld een gepaste oplossing voor jouw zaak. Wij ontzorgen jou zowel bij de installatie, inrichting als het onderhoud.

Of droom jij er als particulier van om een wellness te laten bouwen op maat? Ook dan kan je natuurlijk bij ons terecht. Jouw privé ‘oase van rust’ is dichterbij dan je denkt. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden in of aan jouw woning en gaan aan de slag in een stijl die perfect bij jouw smaak past.

Relaxani - Wellness10

Onze partners in wellness

Een wellnessruimte kan heel wat vormen aannemen. Misschien kies jij ervoor om de focus op een ruime sauna of jacuzzi te leggen? Of ga je vol overtuiging voor de heilige drievuldigheid van sauna, jacuzzi en zwembad? Welke combinatie je ook verkiest, wij tekenen samen met onze partners een prachtig ontwerp uit.

We halen Serena Spa er graag bij voor jouw jacuzzi; we werken met diverse experts op gebied van sauna’s en jacuzzi’s op maat en bouwen ze helemaal zelf uit polypropyleen.

Relaxani - Wellness02

Realisaties

Ontdek de mogelijkheden van een wellness thuis of in je B&B.

Kies jij voor een wellness met binnenzwembad?

Scroll to Top