RENOVATIE

Laat je zwembad renoveren door experten

Liet je lange tijd geleden een zwembad plaatsen, dat intussen toe is aan vernieuwing? Kocht je een woning met een zwembad dat niet het juiste onderhoud kreeg? Wat de reden ook is, en in welke staat je zwembad ook verkeert: wij zorgen voor een vlekkeloze renovatie.  

Relaxani - Renovatie_Sint-Truiden06
Relaxani - Renovatie_Sint-Truiden07

Zwembad renoveren op maat

Net zoals bij de plaatsing van een nieuw zwembad, ziet elke renovatieopdracht er anders uit. Het enige dat vaststaat? Wij werken altijd naar een mooi en technisch perfect resultaat toe. Leg ons dus gerust jouw situatie voor en het eindresultaat dat je in gedachte hebt. Wij renoveren jouw zwembad volledig op maat.

Voorbeeld: Jouw gefolied zwembad is 20 jaar oud. Je wilt het bad opfrissen, en de kuip behouden.

In dit geval strippen we de bestaande kuip en brengen we een nieuwe folie aan. Daarnaast voeren we ook een update van de technieken uit, zodat jij opnieuw minstens 20 jaar optimaal van je zwembad kan genieten.

Totaalrenovatie

Voor de renovatie van jouw zwembad kijken we verder dan het zwembad zelf. Ook de omgeving nemen we mee in onze analyse. Vaak komt je (buiten)zwembad namelijk beter tot z’n recht als ook het omliggende terras perfect in orde is. Samen met jou tekenen we het totaalconcept van jouw dromen uit en brengen we de vernieuwing tot in de puntjes in orde.

Sint-Truiden

Realisaties

Laat je verrassen door de stijlvolle resultaten van onze renovaties.

Benieuwd naar enkele van onze recentste renovaties?

Scroll to Top