(Semi)Publieke zwembaden

Publiek zwembad plaatsen? Wij ontzorgen van A tot Z

Terwijl we bij Relaxani onze privézwembaden aan de hoogste kwaliteitsnormen onderwerpen, komen daar voor zwembaden bedoeld voor publieke uitbating nog heel wat vereisten bij. Het zwembad in jouw wellness, hotel, B&B of andere accommodatie moet namelijk voldoen aan de strenge ‘VLAREM II’-wetgeving. Wanneer we jouw publiek zwembad plaatsen, houden we alle aspecten van die regelgeving nauwgezet in de gaten. Van afspraken over de waterkwaliteit, veiligheid, architectuur enz. tot milieunormen. Zo ben jij gegarandeerd in orde bij de geregelde controles. Bovendien is dit een kwaliteitslabel naar de gebruikers van jouw zwembad toe.

Relaxani - (Semi)Publieke zwembaden04

(Semi)Publieke zwembaden van de hoogste kwaliteit

Jij wilt een zwembad plaatsen in of aan jouw accommodatie? Betrek ons dan gerust bij de plannen. Wij werken vlot samen met jouw bouwheer, die op een maximale ontzorging kan rekenen.

Ook wanneer het tijd is voor de eigenlijke plaatsing van jouw zwembad geven onze eigen experten het beste van zichzelf. Van het maken van de kuip tot de bordenbouw voor alle nodige elektrische schakelingen. Op die manier hebben we elk detail van het proces volledig onder controle en kunnen we snel en efficiënt werken.

Relaxani - (Semi)Publieke zwembaden01

Realisaties

Welke zwembadstijl past het best bij jou?

Breid jij je publiek zwembad uit tot

een wellness met sauna en whirlpool?

Dan betrekken we graag onze ervaren partners, met specifieke expertise op dat vlak.

Scroll naar boven