CONTACT

Contacteer ons via onderstaand formulier of vind hier de antwoorden op jouw vragen over zwembaden en wellness.

Relaxani - Buitenzwembaden42

CONTACTEER ONS

Adres

Borloweg 26
3800 Sint-Truiden

Telefoon

0485 94 45 10

E-mail

info@relaxani.be

Klacht

Wil je een probleem melden? Vul dan dit formulier in.

FAQ

De prijs van jouw zwembad hangt af van heel wat factoren. Krijg hier alvast een prijsidee voor verschillende soorten zwembaden.

Beide soorten zwembaden hebben elk hun eigen voordelen. Jouw uiteindelijk keuze hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en situatie (op welke plek komt jouw zwembad te liggen).

Uiteindelijk is het beschikbaar budget een bepalende factor, een monoblock of polypropyleen zwembad is wat duurder in aanschaf maar het is sneller geplaatst en deze geven een strakker eindresultaat. Bij een bouwkundig zwembad zijn alle vormen mogelijk en dit op elk gewenst terrein.

Je voorziet best een extra ruimte van 2 tot 3 m². Hou er bovendien rekening mee dat je de technieken op enige afstand moet laten installeren, om geluidshinder aan je zwembad te voorkomen.

Er bestaan verschillende mogelijkheden om zo weinig mogelijk energie te verbruiken. Denk maar een solarafdekking die warmte produceert, of een ontvochtigingssysteem dat warmte aan je woning teruggeeft.

Uiteraard. Wij werken samen met ervaren partners om jouw wellness volledig op maat te maken.

Ja, wij plaatsen onder meer sauna’s om de wellness van jouw dromen tot leven te laten komen.

Ook hierin specialiseren wij ons. We bouwen jouw zwemvijver om tot een zwembad, al dan niet met een natuurlijk uitzicht, en sowieso met al het comfort van een echt zwembad.

Wij vinden een passende oplossing voor elk zwembad dat aan vernieuwing toe is. Bovendien nemen we de aanleg van het bijhorende terras er graag bij.

Bij Relaxani is alles mogelijk. Toch gebeurt de plaatsing van een binnenzwembad idealiter bij de bouw of renovatie van je woning of B&B. Op technisch vlak komt er namelijk heel wat bij kijken.

Scroll to Top