ZWEMVIJVER OMBOUWEN

Zwemvijver ombouwen naar zwembad

Verfris jij je tijdens de zomer in jouw zwemvijver, maar hunker je naar glashelder water, algenvrije wanden en een aangename watertemperatuur? Dan kan Relaxani jouw zwemvijver ombouwen naar een zwembad, al dan niet met een natuurlijk uitzicht, en sowieso met al het comfort van een echt zwembad.

Relaxani - ZwemvijverOmbouw01
Relaxani - ZwemvijverOmbouw10

Hoe jouw zwemvijver ombouwen?

Voor vrijwel elke zwemvijver vinden we een oplossing om hem om te bouwen naar een zwembad. Een van de mogelijkheden is het zorgvuldig aanbrengen van een folie. Deze zorgt ervoor dat je het water in jouw nieuwe zwembad vrij kan behandelen met alle nodige technieken.

Wil je het water in jouw omgebouwde zwemvijver nog meer afschermen tegen natuurlijk invloeden? Dan voorzien we een ingebouwd rolluik dat elk vuiltje tegenhoudt.

Makkelijker onderhoud

Als eigenaar van een zwemvijver weet je ongetwijfeld hoeveel tijd het reinigen van de lavafilter in beslag kan nemen om te vermijden dat deze toeslibt.

Die zorgen smelten weg als we je zwemvijver ombouwen naar een zwembad. Vanaf dan kan je alle filtertechnieken namelijk volledig automatiseren. Meer tijd om te genieten dus!

Relaxani - ZwemvijverOmbouw09

Realisaties

Benieuwd hoe we jouw zwemvijver kunnen ombouwen?

Wij nemen graag een kijkje naar jouw zwemvijver, zodat we samen de beste oplossing kunnen realiseren.

Scroll to Top