OVER ONS

Relaxani

Je ondervindt het zelf wellicht dagelijks: meer en meer van je vrije tijd kruipt in je werk (en de bijhorende files of vertragingen), je huishouden, contact met je netwerk onderhouden, ‘mee zijn’ met al het ‘laatste nieuwe’, enzovoort. Dat wil zeggen: minder tijd voor jezelf. En dat mag volgens ons niet de bedoeling zijn. Daarom helpen wij jouw kostbare vrije tijd kwalitatief in te vullen.

Relaxani - (Semi)Publieke zwembaden03

Onze missie

Een gezonde geest in een gezond lichaam’, een uitspraak die je ongetwijfeld al eens in de mond nam. Bij Relaxani praten we er niet alleen over, we maken er onze missie van om het bekende gezegde voor onze klanten in praktijk te zetten. Een zwembad of wellness inrichting oogt namelijk niet alleen prachtig in je tuin of woning. Door je eigen geborgen cocon te creëren met een van onze producten, heb je altijd een vertrouwde plek waar je volledig tot rust kan komen. Of je nu ontspant in de sauna of whirlpool, of even stevig doorzwemt in je zwembad of zwemspa. Ook het fysieke gezondheidseffect van een zwembad, zwemvijver of wellness mag je niet uit het oog verliezen. Het meest voor de hand liggende effect is dat van regelmatige beweging, wanneer je een zwembad, zwemvijver of spa laat installeren. Maar ook met onze (infrarood)sauna’s en andere spa’s bewijs je je lichaam een gunst.

Relaxani - Buitenzwembaden42

Onze waarden

OPRECHTHEID

"Jouw wensen staan voorop"

Ons aanbod aan zwembaden en wellness mogelijkheden is erg uitgebreid. Dat maakt er de keuze voor jou niet altijd gemakkelijker op. Je kan er echter op vertrouwen dat onze experts je volledig in jouw belang en op maat van jouw tuin of woning adviseren in je keuze.

TRANSPARANTIE

"We zetten elke stap samen"

Onze hoofdopdracht is om exact aan jouw wensen te voldoen. Wanneer we een eerste keer bij je langskomen overlopen we samen met jou alle mogelijkheden. Vanaf de eerste prijsindicatie tot de finale offerte blijf jij aan het roer van je eigen project.

VERTROUWEN

"Geniet zorgeloos van jouw Relaxani-ervaring"

Relaxani is er om jou te helpen relaxen – what’s in a name. Voor ons is het dus vanzelfsprekend dat je blindelings op onze service kan vertrouwen. Of het nu gaat om het installeren van een nieuw product, de renovatie van een bestaande installatie of een periodiek onderhoud. 

ERKENDE KWALITEIT

"Kies voor een erkende zwembadbouwer"

Op zoek naar een oplossing volledig op maat?

Scroll naar boven